\require{AMSmath} Vergelijkingen 3-2(x-1)=3x-3(4x+3) joey k Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - maandag 12 november 2012 Antwoord Mooie vergelijking. 't Is zeker de bedoeling om 't op te lossen? Stappenplan:1. Werk de haakjes weg2. Neem gelijksoortige termen bij elkaar3. BalansmethodeDus in dit geval:3-2(x-1)=3x-3(4x+3)3-2x+2=3x-12x-95-2x=-9x-95+7x=-97x=-14x=-2Zie ook 1. Een eenvoudige vergelijking oplossen en lees de spelregels. WvR maandag 12 november 2012 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
3-2(x-1)=3x-3(4x+3) joey k Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - maandag 12 november 2012
joey k Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - maandag 12 november 2012
Mooie vergelijking. 't Is zeker de bedoeling om 't op te lossen? Stappenplan:1. Werk de haakjes weg2. Neem gelijksoortige termen bij elkaar3. BalansmethodeDus in dit geval:3-2(x-1)=3x-3(4x+3)3-2x+2=3x-12x-95-2x=-9x-95+7x=-97x=-14x=-2Zie ook 1. Een eenvoudige vergelijking oplossen en lees de spelregels. WvR maandag 12 november 2012
WvR maandag 12 november 2012
©2001-2024 WisFaq