Re: Functieonderzoek Dit is een reactie op vraag 88044 Ja, als je 'm in f(a) invult wel zie ik nu mboudd Leerling mbo - zondag 12 mei 2019 Antwoord Uh? Maar dan wel zo:$\eqalign{ & f(2a) - f(a) = 3a^2 - 3a \cr & f(2a) - f(a) = 3\left( {\frac{1}{2}} \right)^2 - 3 \cdot \frac{1}{2} = 3 \cdot \frac{1}{4} - 1\frac{1}{2} = - \frac{3}{4} \cr}$Toch? zondag 12 mei 2019 Re: Re: Functieonderzoek ©2004-2021 WisFaq
Ja, als je 'm in f(a) invult wel zie ik nu mboudd Leerling mbo - zondag 12 mei 2019
mboudd Leerling mbo - zondag 12 mei 2019
Uh? Maar dan wel zo:$\eqalign{ & f(2a) - f(a) = 3a^2 - 3a \cr & f(2a) - f(a) = 3\left( {\frac{1}{2}} \right)^2 - 3 \cdot \frac{1}{2} = 3 \cdot \frac{1}{4} - 1\frac{1}{2} = - \frac{3}{4} \cr}$Toch? zondag 12 mei 2019
zondag 12 mei 2019