Een uitwerking in mijn boek volg ik niet
Cosecans( theta rad.- 1) * sin.(theta rad.) = -sin(theta rad.)
Ik kan helaas het letterteken voor theta niet typen
Gaarne uitleg om hiermee verder te komen
groet Yoep
Yoep
Ouder - zaterdag 14 maart 2015
Antwoord
Als ik het goed lees staat er $$ \mathrm{cosec}(\theta-1)\cdot\sin\theta = -\sin\theta $$ die formule lijkt mij in het algemeen niet te kloppen, want $\mathrm{cosec}(\theta-1)=-1$ geldt voor maar enkele waarden van $\theta$.
kphart
zaterdag 14 maart 2015
©2004-2021 WisFaq
|