Re: Leerkrachten Dit is een reactie op vraag 61506 Welke berekening moet ik dan doen? John Iets anders - zondag 28 februari 2010 Antwoord Dat gaat zo: $ {{\left( {\matrix{ 8 \cr 2 \cr } } \right)\left( {\matrix{ 4 \cr 1 \cr } } \right)} \over {\left( {\matrix{ {12} \cr 3 \cr } } \right)}} \approx {{28} \over {55}} \approx 0,509 $ Zie ook 5. Hypergeometrische verdeling vrijdag 5 maart 2010 ©2004-2021 WisFaq
Welke berekening moet ik dan doen? John Iets anders - zondag 28 februari 2010
John Iets anders - zondag 28 februari 2010
Dat gaat zo: $ {{\left( {\matrix{ 8 \cr 2 \cr } } \right)\left( {\matrix{ 4 \cr 1 \cr } } \right)} \over {\left( {\matrix{ {12} \cr 3 \cr } } \right)}} \approx {{28} \over {55}} \approx 0,509 $ Zie ook 5. Hypergeometrische verdeling vrijdag 5 maart 2010
vrijdag 5 maart 2010