Onbekende in formule t_ T1/2A(t)= A(O) . (1/2)Als ik nou de kleine t wil weten? of de T1/2....Welke in het kwadraat staat van de half....... koster Leerling mbo - vrijdag 2 november 2007 Antwoord Ik neem aan dat je bedoelt dat als je de andere variabelen kent, maar alleen t niet kent hoe je dan t berekent. Idem voor ÖT.Kijk maar 's of dat helpt. Anders maar even reageren... vrijdag 2 november 2007 Re: Onbekende in formule ©2001-2024 WisFaq
t_ T1/2A(t)= A(O) . (1/2)Als ik nou de kleine t wil weten? of de T1/2....Welke in het kwadraat staat van de half....... koster Leerling mbo - vrijdag 2 november 2007
t_ T1/2A(t)= A(O) . (1/2)
koster Leerling mbo - vrijdag 2 november 2007
Ik neem aan dat je bedoelt dat als je de andere variabelen kent, maar alleen t niet kent hoe je dan t berekent. Idem voor ÖT.Kijk maar 's of dat helpt. Anders maar even reageren... vrijdag 2 november 2007
vrijdag 2 november 2007