\require{AMSmath} Zet onderstaande vergelijkingen om naar de algemene vergelijking Zet onderstaande vergelijkingen om naar de algemene vergelijking1) y=1:2x-52) 2y+5=-4x+33) 3y=-x Alyssa 2de graad ASO - donderdag 15 februari 2024 Antwoord Als de algemene vergelijking y=ax+b is dan krijg je:1)y=1/2x-52)2y+5=-4x+32y=-3x-2y=-3/2x-13)3y=-xy=-1/3x WvR donderdag 15 februari 2024 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Zet onderstaande vergelijkingen om naar de algemene vergelijking1) y=1:2x-52) 2y+5=-4x+33) 3y=-x Alyssa 2de graad ASO - donderdag 15 februari 2024
Alyssa 2de graad ASO - donderdag 15 februari 2024
Als de algemene vergelijking y=ax+b is dan krijg je:1)y=1/2x-52)2y+5=-4x+32y=-3x-2y=-3/2x-13)3y=-xy=-1/3x WvR donderdag 15 februari 2024
WvR donderdag 15 februari 2024
©2001-2025 WisFaq