\require{AMSmath} Herleiden tot nul Dit klinkt misschien een beetje spontaan, maar wat is herleiden tot nul precies? Iedereen probeert het mij uit te leggen maar wat betekent het? 420Bla Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - dinsdag 10 mei 2022 Antwoord Herleiden op nul betekent dat je bij een vergelijking zorgt dat het rechter lid gelijk aan nul wordt, dus rechts van het '=-teken' staat een nul.Voorbeeld?$x^2+5=-x+3$ wordt $x^2+x+2=0$Meer moet het niet zijn... WvR dinsdag 10 mei 2022 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Dit klinkt misschien een beetje spontaan, maar wat is herleiden tot nul precies? Iedereen probeert het mij uit te leggen maar wat betekent het? 420Bla Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - dinsdag 10 mei 2022
420Bla Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - dinsdag 10 mei 2022
Herleiden op nul betekent dat je bij een vergelijking zorgt dat het rechter lid gelijk aan nul wordt, dus rechts van het '=-teken' staat een nul.Voorbeeld?$x^2+5=-x+3$ wordt $x^2+x+2=0$Meer moet het niet zijn... WvR dinsdag 10 mei 2022
WvR dinsdag 10 mei 2022
©2001-2025 WisFaq