\require{AMSmath} Berekenen van tarra Aankoop PC+modem=1350€. 2e PC (zonder modem want die heb ik)=1986€, vraag: hoeveel kost de modem ? Ludo D Ouder - maandag 23 augustus 2021 Antwoord Dat is wel een beetje vreemd. De 2e PC zonder modem is duurder dan een PC met modem? Dat kan niet kloppen. Kijk nog even naar je vraag! WvR maandag 23 augustus 2021 Re: Berekenen van tarra ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Aankoop PC+modem=1350€. 2e PC (zonder modem want die heb ik)=1986€, vraag: hoeveel kost de modem ? Ludo D Ouder - maandag 23 augustus 2021
Ludo D Ouder - maandag 23 augustus 2021
Dat is wel een beetje vreemd. De 2e PC zonder modem is duurder dan een PC met modem? Dat kan niet kloppen. Kijk nog even naar je vraag! WvR maandag 23 augustus 2021
WvR maandag 23 augustus 2021
©2001-2024 WisFaq