\require{AMSmath} Rekenen met wortels Wat is de vierkantswortel van $\eqalign{\frac{2}{3}}$?Rekenen met wortels henri 1ste graad ASO-TSO-BSO - zaterdag 19 juni 2021 Antwoord Dat gaat zo:$\eqalign{\sqrt {\frac{2}{3}} = \frac{{\sqrt 2 }}{{\sqrt 3 }} = \frac{{\sqrt 2 }}{{\sqrt 3 }} \cdot \frac{{\sqrt 3 }}{{\sqrt 3 }} = \frac{{\sqrt 6 }}{3} = \frac{1}{3}\sqrt 6}$Helpt dat? WvR zaterdag 19 juni 2021 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Wat is de vierkantswortel van $\eqalign{\frac{2}{3}}$?Rekenen met wortels henri 1ste graad ASO-TSO-BSO - zaterdag 19 juni 2021
henri 1ste graad ASO-TSO-BSO - zaterdag 19 juni 2021
Dat gaat zo:$\eqalign{\sqrt {\frac{2}{3}} = \frac{{\sqrt 2 }}{{\sqrt 3 }} = \frac{{\sqrt 2 }}{{\sqrt 3 }} \cdot \frac{{\sqrt 3 }}{{\sqrt 3 }} = \frac{{\sqrt 6 }}{3} = \frac{1}{3}\sqrt 6}$Helpt dat? WvR zaterdag 19 juni 2021
WvR zaterdag 19 juni 2021
©2001-2025 WisFaq