\require{AMSmath} Grafiek bij de derdemachtsformule Ik snap niet hoe ik een grafiek moet tekenen bij een derdemachtsformule zoals:y=-4x3Ik heb morgen een belangrijke toets hierover, dus een reactie tegenmoet zou top wezen. sara b Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - dinsdag 15 juni 2021 Antwoord Je kunt altijd een tabel maken. Neem bijvoorbeeld waarden van $x=-5$ tot $x=5$ en bereken de bijbehorende $y$-waarden.Je krijgt dan wel een idee hoe je dat kan tekenen.Maar je kunt ook vooraf al weten hoe de grafiek er uit zal gaan zien.Zie machtsfuncties....en er is natuurlijk nog wel meer over te vertellen. Zie 4. machtsfunctie.Help dat? Anders nog maar verder vragen. WvR dinsdag 15 juni 2021 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik snap niet hoe ik een grafiek moet tekenen bij een derdemachtsformule zoals:y=-4x3Ik heb morgen een belangrijke toets hierover, dus een reactie tegenmoet zou top wezen. sara b Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - dinsdag 15 juni 2021
sara b Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - dinsdag 15 juni 2021
Je kunt altijd een tabel maken. Neem bijvoorbeeld waarden van $x=-5$ tot $x=5$ en bereken de bijbehorende $y$-waarden.Je krijgt dan wel een idee hoe je dat kan tekenen.Maar je kunt ook vooraf al weten hoe de grafiek er uit zal gaan zien.Zie machtsfuncties....en er is natuurlijk nog wel meer over te vertellen. Zie 4. machtsfunctie.Help dat? Anders nog maar verder vragen. WvR dinsdag 15 juni 2021
WvR dinsdag 15 juni 2021
©2001-2025 WisFaq