\require{AMSmath} Y0 bepalen BesteIk heb een oefening. 3x2+4y2=12P(-1,y0) en y0$>$0Kunt u aub mij zeggen hoe kan ik y0 bepalen. Riffat 3de graad ASO - donderdag 11 maart 2021 Antwoord De $x$-coördinaat is gelijk aan -1. Invullen in de vergelijking en de vergelijking oplossen geeft:$\begin{array}{l} 3 \cdot \left( { - 1} \right)^2 + 4y^2 = 12 \\ 3 + 4y^2 = 12 \\ 4y{}^2 = 9 \\ y^2 = \frac{9}{4} \\ y = - \frac{3}{2} \vee y = \frac{3}{2} \\ \end{array}$Conclusie? WvR donderdag 11 maart 2021 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
BesteIk heb een oefening. 3x2+4y2=12P(-1,y0) en y0$>$0Kunt u aub mij zeggen hoe kan ik y0 bepalen. Riffat 3de graad ASO - donderdag 11 maart 2021
Riffat 3de graad ASO - donderdag 11 maart 2021
De $x$-coördinaat is gelijk aan -1. Invullen in de vergelijking en de vergelijking oplossen geeft:$\begin{array}{l} 3 \cdot \left( { - 1} \right)^2 + 4y^2 = 12 \\ 3 + 4y^2 = 12 \\ 4y{}^2 = 9 \\ y^2 = \frac{9}{4} \\ y = - \frac{3}{2} \vee y = \frac{3}{2} \\ \end{array}$Conclusie? WvR donderdag 11 maart 2021
WvR donderdag 11 maart 2021
©2001-2024 WisFaq