\require{AMSmath} Nulpunten Hoi, ik heb een functie f(x)=xex2. Hoe kan ik hiervan de nulpunten bepalen? Melike Student universiteit België - woensdag 11 november 2020 Antwoord $f(x)=0$ geeft: $ \eqalign{ & xe^{x^2 } = 0 \cr & x = 0 \cr} $ ...en meer moet het niet zijn... WvR woensdag 11 november 2020 Re: Nulpunten ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoi, ik heb een functie f(x)=xex2. Hoe kan ik hiervan de nulpunten bepalen? Melike Student universiteit België - woensdag 11 november 2020
Melike Student universiteit België - woensdag 11 november 2020
$f(x)=0$ geeft: $ \eqalign{ & xe^{x^2 } = 0 \cr & x = 0 \cr} $ ...en meer moet het niet zijn... WvR woensdag 11 november 2020
WvR woensdag 11 november 2020
©2001-2024 WisFaq