Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Vergelijking van een parabool

Hoe moet je de vergelijking van een parabool met als rechts a-$>$x-2=0, die door twee punten gaat P(1,-3) en Q(-1,5) opstellen?

OpliFl
2de graad ASO - dinsdag 27 oktober 2020

Antwoord

Het is niet helemaal duidelijk wat je bedoelt met 'als rechts a-$>$x-2=0'. Is 2 een nulpunt? Of is x=2 de symmetrieas? Of wat betekent het precies?

WvR
dinsdag 27 oktober 2020

©2001-2024 WisFaq