Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Exacte waarden cirkel

Ik heb de exacte waarden cirkel voor me in mijn wiskunde boek. Daar staat bij de theorie dat 'sin(-3/4$\pi$)=sin(11/4$\pi$)=-1/2√2' Ik begrijp niet waarom 'sin(-3/4$\pi$)=sin(11/4$\pi$)', want ik zie geen (-3/4$\pi$) in de cirkel.

Dirk B
Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 30 september 2018

Antwoord

Kijk maar 's goed:

q86914img1.gif
q86914img2.gif

Zelf doen op PHET Interactieve simulatie

Helpt dat?

WvR
zondag 30 september 2018

©2001-2024 WisFaq