\require{AMSmath} Schrijf als macht van 3 Hoe schrijf je $\root 4 \of {\frac{1}{9}}$ als macht van 3? Evy Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 24 april 2018 Antwoord Gebruik de rekenregels voor machten. Je krijgt dan:$\eqalign{ & \root 4 \of {\frac{1}{9}} = \cr & \root 4 \of {\frac{1}{{3^2 }}} = \cr & \root 4 \of {3^{ - 2} } = \cr & \left( {3^{ - 2} } \right)^{\frac{1}{4}} = \cr & 3^{ - \frac{1}{2}} \cr}$Lees je de spelregels nog een keer? WvR dinsdag 24 april 2018 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe schrijf je $\root 4 \of {\frac{1}{9}}$ als macht van 3? Evy Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 24 april 2018
Evy Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 24 april 2018
Gebruik de rekenregels voor machten. Je krijgt dan:$\eqalign{ & \root 4 \of {\frac{1}{9}} = \cr & \root 4 \of {\frac{1}{{3^2 }}} = \cr & \root 4 \of {3^{ - 2} } = \cr & \left( {3^{ - 2} } \right)^{\frac{1}{4}} = \cr & 3^{ - \frac{1}{2}} \cr}$Lees je de spelregels nog een keer? WvR dinsdag 24 april 2018
WvR dinsdag 24 april 2018
©2001-2025 WisFaq