\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 83903 Re: Inkoop en verkoopprijs berekenen Bedankt voor je hulp. Ik moet de verkoop en inkoopprijs berekenen indien de winst € 1.618,12 21% van de inkoopprijs is en 18% van de verkoopprijs.Dit moet dan in een staatjeInkoopprijs 100% = ( onbekend )+ winst 21%Verkoopprijs 121%Inkoopprijs 82%+winst 18%Verkoopprijs = 100% Mirjam Leerling mbo - woensdag 22 februari 2017 Antwoord Weet je zeker dat het zo klopt? Je kunt op twee manieren de inkoops- en verkoopprijs berekenen maar daar komt dan niet hetzelfde uit....of zie ik iets over het hoofd?Helpt dat? WvR donderdag 23 februari 2017 Re: Re: Inkoop en verkoopprijs berekenen ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Bedankt voor je hulp. Ik moet de verkoop en inkoopprijs berekenen indien de winst € 1.618,12 21% van de inkoopprijs is en 18% van de verkoopprijs.Dit moet dan in een staatjeInkoopprijs 100% = ( onbekend )+ winst 21%Verkoopprijs 121%Inkoopprijs 82%+winst 18%Verkoopprijs = 100% Mirjam Leerling mbo - woensdag 22 februari 2017
Mirjam Leerling mbo - woensdag 22 februari 2017
Weet je zeker dat het zo klopt? Je kunt op twee manieren de inkoops- en verkoopprijs berekenen maar daar komt dan niet hetzelfde uit....of zie ik iets over het hoofd?Helpt dat? WvR donderdag 23 februari 2017
WvR donderdag 23 februari 2017
©2001-2025 WisFaq