\require{AMSmath} Machten van e differentieren Nog twee opgaven geprobeerd te differentiëren, wie kan ze controleren en eventueel commentaar geven. alvast bedankt Patje f(t)=3exp-t·cos(3t) f'(t)=(-9sin(3t))/expt-(3cos(3t)/expt f(t)=(-4exp^(-ct))·cos(t) f'(t)=4cos(t)/exp^(ct)-4sin(t)/exp^(ct) patje Student hbo - maandag 24 oktober 2016 Antwoord De eerste is correct maar bij de tweede krijg je aan het begin 4c.cos(t) en je middelste minteken moet een plusteken zijn. Je hebt namelijk een minteken voor de e-macht staan en de afgeleide van de cosinus geeft ook nog een minteken. MBL maandag 24 oktober 2016 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Nog twee opgaven geprobeerd te differentiëren, wie kan ze controleren en eventueel commentaar geven. alvast bedankt Patje f(t)=3exp-t·cos(3t) f'(t)=(-9sin(3t))/expt-(3cos(3t)/expt f(t)=(-4exp^(-ct))·cos(t) f'(t)=4cos(t)/exp^(ct)-4sin(t)/exp^(ct) patje Student hbo - maandag 24 oktober 2016
patje Student hbo - maandag 24 oktober 2016
De eerste is correct maar bij de tweede krijg je aan het begin 4c.cos(t) en je middelste minteken moet een plusteken zijn. Je hebt namelijk een minteken voor de e-macht staan en de afgeleide van de cosinus geeft ook nog een minteken. MBL maandag 24 oktober 2016
MBL maandag 24 oktober 2016
©2001-2024 WisFaq