\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 77215 Re: Re: Basketbalvereniging Hoeveel verlies is er als er 60 personen meegaan? Inkomsten: -10x (in het kwadraat) + 400x + 32000 Kosten: 500x + 28000 Ik kom uit op 2000 euro verlies. Arif M Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 23 december 2015 Antwoord Voor 60 personen is x gelijk aan 20 I(20) = 36000 K(20) = 38000 I(20) - K(20) = -2000 Dus inderdaad 2000 euro verlies. LL donderdag 24 december 2015 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoeveel verlies is er als er 60 personen meegaan? Inkomsten: -10x (in het kwadraat) + 400x + 32000 Kosten: 500x + 28000 Ik kom uit op 2000 euro verlies. Arif M Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 23 december 2015
Arif M Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 23 december 2015
Voor 60 personen is x gelijk aan 20 I(20) = 36000 K(20) = 38000 I(20) - K(20) = -2000 Dus inderdaad 2000 euro verlies. LL donderdag 24 december 2015
LL donderdag 24 december 2015
©2001-2025 WisFaq