\require{AMSmath} Vierkantsvergelijkingen met parameters Beschouw de vergelijking 6x2 + x + m = 0 (m is reëel)voor welke waarde(n) van m heeft de vergelijking geen wortels?voor welke waarde(n) van m heeft deze vergelijking twee verschillende strikt negatieve wortels?kan deze vergelijking twee wortels hebben die elkaars tegengestelde zijn? Waarom?Ik snap niet hoe je deze moet oplossen? Wie kan helpen? Jacque 2de graad ASO - zondag 13 december 2015 Antwoord Bereken de discriminant?a=6, b=1 en c=m zodat D=12-4·6·m=1-24mZie kwadratische verbanden voor ABC-formule en het aantal oplossingen.Lukt dat? WvR zondag 13 december 2015 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Beschouw de vergelijking 6x2 + x + m = 0 (m is reëel)voor welke waarde(n) van m heeft de vergelijking geen wortels?voor welke waarde(n) van m heeft deze vergelijking twee verschillende strikt negatieve wortels?kan deze vergelijking twee wortels hebben die elkaars tegengestelde zijn? Waarom?Ik snap niet hoe je deze moet oplossen? Wie kan helpen? Jacque 2de graad ASO - zondag 13 december 2015
Jacque 2de graad ASO - zondag 13 december 2015
Bereken de discriminant?a=6, b=1 en c=m zodat D=12-4·6·m=1-24mZie kwadratische verbanden voor ABC-formule en het aantal oplossingen.Lukt dat? WvR zondag 13 december 2015
WvR zondag 13 december 2015
©2001-2024 WisFaq