\require{AMSmath} Ontbinden in factoren Als je van de volgende opgave: a(b+3)+3(b+3) zoveel mogelijk factoren buiten haakjes moet halen kom je op de antwoord:(a+3)(b+3). Is het ook mogelijk om van deze vorm precies dezelfde vorm zoals hierboven te krijgen?Algebra Ali Leerling mbo - zondag 15 november 2015 Antwoord Je bedoelt dat als je bij (a+3)(b+3) de haakjes wegwerkt dat je dan weer op a(b+3)+3(b+3) uitkomt? (a+3)(b+3) = ab + 3a + 3b + 9 = a(b+3) + 3(b+3) Zoiets? WvR zondag 15 november 2015 Re: Ontbinden in factoren ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Als je van de volgende opgave: a(b+3)+3(b+3) zoveel mogelijk factoren buiten haakjes moet halen kom je op de antwoord:(a+3)(b+3). Is het ook mogelijk om van deze vorm precies dezelfde vorm zoals hierboven te krijgen?Algebra Ali Leerling mbo - zondag 15 november 2015
Ali Leerling mbo - zondag 15 november 2015
Je bedoelt dat als je bij (a+3)(b+3) de haakjes wegwerkt dat je dan weer op a(b+3)+3(b+3) uitkomt? (a+3)(b+3) = ab + 3a + 3b + 9 = a(b+3) + 3(b+3) Zoiets? WvR zondag 15 november 2015
WvR zondag 15 november 2015
©2001-2025 WisFaq