\require{AMSmath} Amerikaans roulette Na 10 keer draaien (Amerikaans roulette) blijkt het balletje 2 keer in de vakjes 19-36 te zijn gerold. Hoe groot is de kans dat dit voorkomt? Wat is de meest makkelijke manier om dit uit te rekenen? Rekenen met kansen nka Ouder - zaterdag 27 juni 2015 Antwoord Dat is een binomiaal kansprobleem met:X:aantal keren in 19-36p=$\frac{9}{19}$n=10Gevraagd: P(X=2)3. Binomiale verdeling WvR zaterdag 27 juni 2015 Re: Amerikaans roulette ©2001-2022 WisFaq
\require{AMSmath}
Na 10 keer draaien (Amerikaans roulette) blijkt het balletje 2 keer in de vakjes 19-36 te zijn gerold. Hoe groot is de kans dat dit voorkomt? Wat is de meest makkelijke manier om dit uit te rekenen? Rekenen met kansen nka Ouder - zaterdag 27 juni 2015
nka Ouder - zaterdag 27 juni 2015
Dat is een binomiaal kansprobleem met:X:aantal keren in 19-36p=$\frac{9}{19}$n=10Gevraagd: P(X=2)3. Binomiale verdeling WvR zaterdag 27 juni 2015
WvR zaterdag 27 juni 2015
©2001-2022 WisFaq