\require{AMSmath} Logaritme met machtsfuncties op GR TI84 Hoe kan ik het volgende som met me GR TI84 oplossen?2(x – 1) = 3Albast bedankt Aziz Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - dinsdag 3 februari 2015 Antwoord In dit geval:De oplossing is x=2$\frac{1}{2}$.Dat kan je zelf beter!2(x-1)=3x-1=1$\frac{1}{2}$x=2$\frac{1}{2}$...en ik begrijp niet wat dit met logaritme of machtsfuncties te maken heeft... maar vooruit maar. WvR dinsdag 3 februari 2015 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe kan ik het volgende som met me GR TI84 oplossen?2(x – 1) = 3Albast bedankt Aziz Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - dinsdag 3 februari 2015
Aziz Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - dinsdag 3 februari 2015
In dit geval:De oplossing is x=2$\frac{1}{2}$.Dat kan je zelf beter!2(x-1)=3x-1=1$\frac{1}{2}$x=2$\frac{1}{2}$...en ik begrijp niet wat dit met logaritme of machtsfuncties te maken heeft... maar vooruit maar. WvR dinsdag 3 februari 2015
WvR dinsdag 3 februari 2015
©2001-2025 WisFaq