\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 74752 Re: Vermenigvuldigen 10 · (6b - 3)/4 + 8b - 41 robina 1ste graad ASO-TSO-BSO - zondag 18 januari 2015 Antwoord 10·(6b - 3)/4 + 8b - 41 = (60b - 30)/4 + 8b - 41 = 15b - 30/4 + 8b - 41 = 23b - 97/2 Toch? WvR zondag 18 januari 2015 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
10 · (6b - 3)/4 + 8b - 41 robina 1ste graad ASO-TSO-BSO - zondag 18 januari 2015
robina 1ste graad ASO-TSO-BSO - zondag 18 januari 2015
10·(6b - 3)/4 + 8b - 41 = (60b - 30)/4 + 8b - 41 = 15b - 30/4 + 8b - 41 = 23b - 97/2 Toch? WvR zondag 18 januari 2015
WvR zondag 18 januari 2015
©2001-2025 WisFaq