\require{AMSmath} Snijpunt(en) van twee grafieken Gegeven de functie f(x)= -2x2-2x+8.Bereken de snypunten van f met de lijn g:y=-2x2+4Snijpunt(en) van twee grafieken parmes Leerling mbo - maandag 5 januari 2015 Antwoord Gelijkstellen en oplossen?-2x2-2x+8=-2x2+4-2x+8=4-2x=-4x=2y=-2·22+4=-2·4+4=-4Het snijpunt is (6, -4)Helpt dat?NaschriftLees je de spelregels ook een keer? Alvast bedankt! WvR maandag 5 januari 2015 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Gegeven de functie f(x)= -2x2-2x+8.Bereken de snypunten van f met de lijn g:y=-2x2+4Snijpunt(en) van twee grafieken parmes Leerling mbo - maandag 5 januari 2015
parmes Leerling mbo - maandag 5 januari 2015
Gelijkstellen en oplossen?-2x2-2x+8=-2x2+4-2x+8=4-2x=-4x=2y=-2·22+4=-2·4+4=-4Het snijpunt is (6, -4)Helpt dat?NaschriftLees je de spelregels ook een keer? Alvast bedankt! WvR maandag 5 januari 2015
WvR maandag 5 januari 2015
©2001-2025 WisFaq