\require{AMSmath} Expliciet schrijven Wat zijn de regels om een functie expliciet te schrijven? (Van stap 1 tot ..) Mi Student universiteit België - dinsdag 23 december 2014 Antwoord Regels? Ik beschouw dat als oplossen. Daarbij gelden dezelfde regels als bij het oplossen van vergelijkingen.Voorbeeld4x+3y=123y=-4x+12y=-1$\frac{1}{3}$x+12Maar misschien bedoelde wel iets anders? Lees de spelregels een keer. Misschien kun je een voorbeeld geven van het soort opgaven dat je wilt maken? WvR dinsdag 23 december 2014 Re: Expliciet schrijven ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Wat zijn de regels om een functie expliciet te schrijven? (Van stap 1 tot ..) Mi Student universiteit België - dinsdag 23 december 2014
Mi Student universiteit België - dinsdag 23 december 2014
Regels? Ik beschouw dat als oplossen. Daarbij gelden dezelfde regels als bij het oplossen van vergelijkingen.Voorbeeld4x+3y=123y=-4x+12y=-1$\frac{1}{3}$x+12Maar misschien bedoelde wel iets anders? Lees de spelregels een keer. Misschien kun je een voorbeeld geven van het soort opgaven dat je wilt maken? WvR dinsdag 23 december 2014
WvR dinsdag 23 december 2014
©2001-2024 WisFaq