\require{AMSmath} De top van een parabool bepalen Wat is de top van y=x2?De top van een parabool bepalen stijn 2de graad ASO - maandag 15 september 2014 Antwoord De top van y=x2 is (0,0).Zie De coördinaten van de top berekenen WvR maandag 15 september 2014 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Wat is de top van y=x2?De top van een parabool bepalen stijn 2de graad ASO - maandag 15 september 2014
stijn 2de graad ASO - maandag 15 september 2014
De top van y=x2 is (0,0).Zie De coördinaten van de top berekenen WvR maandag 15 september 2014
WvR maandag 15 september 2014
©2001-2024 WisFaq