\require{AMSmath} Hoeken berekenen in de goniometrie Gegeven: sin $\alpha$ = 0,6.Gevraagd: teken in een goniometrische cirkel de hoeken $\alpha_1$ en $\alpha_2$. Bereken deze hoeken met je GZRM op 1".Liefst hulp met de tekening en de eerste stappen. Alvast bedankt. Jordy 2de graad ASO - zondag 24 augustus 2014 Antwoord Met de rekenmachine:$sin\,\alpha=0,6$$\alpha_1\approx36,9^o$$\alpha_2\approx180^o-36,9^o=143,1^o$ WvR zondag 24 augustus 2014 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Gegeven: sin $\alpha$ = 0,6.Gevraagd: teken in een goniometrische cirkel de hoeken $\alpha_1$ en $\alpha_2$. Bereken deze hoeken met je GZRM op 1".Liefst hulp met de tekening en de eerste stappen. Alvast bedankt. Jordy 2de graad ASO - zondag 24 augustus 2014
Jordy 2de graad ASO - zondag 24 augustus 2014
Met de rekenmachine:$sin\,\alpha=0,6$$\alpha_1\approx36,9^o$$\alpha_2\approx180^o-36,9^o=143,1^o$ WvR zondag 24 augustus 2014
WvR zondag 24 augustus 2014
©2001-2024 WisFaq