\require{AMSmath} Vergelijking van een rechte Hoe kan ik een vergelijking maken van: a bevat de oorsprong en A is een element van a met co(A)=(5,3) emilie 2de graad ASO - woensdag 6 augustus 2014 Antwoord Rechten door de oorsprong hebben als vergelijking $y=ax$. Vul $A(5,3)$ in om de waarde van $a$ te berekenen! WvR woensdag 6 augustus 2014 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe kan ik een vergelijking maken van: a bevat de oorsprong en A is een element van a met co(A)=(5,3) emilie 2de graad ASO - woensdag 6 augustus 2014
emilie 2de graad ASO - woensdag 6 augustus 2014
Rechten door de oorsprong hebben als vergelijking $y=ax$. Vul $A(5,3)$ in om de waarde van $a$ te berekenen! WvR woensdag 6 augustus 2014
WvR woensdag 6 augustus 2014
©2001-2024 WisFaq