\require{AMSmath} Kapitaal met samengestelde intrest Een kapitaal van 2200€ staat uit tegen een samengestelde intrest van 1,75%.a) Hoeveel staat er op de rekening van 6 jaren?b) Na hoeveel jaar is het kapitaal verdubbeld? Eddy K 3de graad ASO - dinsdag 5 augustus 2014 Antwoord De groeifactor is g=1,0175.a) B=2200·1,01756b) Zeg na n jaar. Dan oplossen: 1,0175n=2Lukt dat? WvR dinsdag 5 augustus 2014 Re: Kapitaal met samengestelde intrest ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Een kapitaal van 2200€ staat uit tegen een samengestelde intrest van 1,75%.a) Hoeveel staat er op de rekening van 6 jaren?b) Na hoeveel jaar is het kapitaal verdubbeld? Eddy K 3de graad ASO - dinsdag 5 augustus 2014
Eddy K 3de graad ASO - dinsdag 5 augustus 2014
De groeifactor is g=1,0175.a) B=2200·1,01756b) Zeg na n jaar. Dan oplossen: 1,0175n=2Lukt dat? WvR dinsdag 5 augustus 2014
WvR dinsdag 5 augustus 2014
©2001-2024 WisFaq