\require{AMSmath} Limieten Bepaal volgende limiet:lim x$\to$2 met x$>$2(x+2)/(x3-8)Is te geleiden naar (x+2)/(x-2)(x2+2x+4), maar hoe verder? Sebast 3de graad ASO - dinsdag 17 juni 2014 Antwoord Als je x=2 invult staat er $\frac{4}{0}$. In dat geval bestaat de limiet niet, dus klaar!Als x $\downarrow$ 2 gaat de functie naar $\infty$. WvR dinsdag 17 juni 2014 Re: Limieten ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Bepaal volgende limiet:lim x$\to$2 met x$>$2(x+2)/(x3-8)Is te geleiden naar (x+2)/(x-2)(x2+2x+4), maar hoe verder? Sebast 3de graad ASO - dinsdag 17 juni 2014
Sebast 3de graad ASO - dinsdag 17 juni 2014
Als je x=2 invult staat er $\frac{4}{0}$. In dat geval bestaat de limiet niet, dus klaar!Als x $\downarrow$ 2 gaat de functie naar $\infty$. WvR dinsdag 17 juni 2014
WvR dinsdag 17 juni 2014
©2001-2024 WisFaq