\require{AMSmath} Vergelijking oplossen met haakjes Hoe los je een vergelijking op met haakjes? 2h2 - 2h = 0 2h (h-1) = 0 Maar hoe bereken je dit voor de rest ? sterre Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - dinsdag 20 mei 2014 Antwoord Beste , hierbij nog een voorbeeld. $ \begin{array}{l} 2h^2 - 2h = 0 \\ h(2h - 2) = 0 \\ h = 0\;\;\;\; \vee \;\;(2h - 2) = 0 \Rightarrow h = 1 \\ h = 0 \\ h = 1 \\ \end{array} $ DvL dinsdag 20 mei 2014 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe los je een vergelijking op met haakjes? 2h2 - 2h = 0 2h (h-1) = 0 Maar hoe bereken je dit voor de rest ? sterre Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - dinsdag 20 mei 2014
sterre Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - dinsdag 20 mei 2014
Beste , hierbij nog een voorbeeld. $ \begin{array}{l} 2h^2 - 2h = 0 \\ h(2h - 2) = 0 \\ h = 0\;\;\;\; \vee \;\;(2h - 2) = 0 \Rightarrow h = 1 \\ h = 0 \\ h = 1 \\ \end{array} $ DvL dinsdag 20 mei 2014
DvL dinsdag 20 mei 2014
©2001-2024 WisFaq