\require{AMSmath} Snijpunten berekenen Hoe zit het met formules zoals f(x)= 0,2x4 en g(x)= 0,01x6? hoe moet je de snijpunten daarvan bereken?ik weet al dat de grafiek door (0,0) een snijpunt heeft, maar ik vroeg me af hoe je de andere twee snijpunten berekent.Snijpunten berekenen vincen Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - maandag 21 april 2014 Antwoord Stel de functies gelijk aan elkaar:0,2x4=0,01x620x4=x6x6-20x4=0x4(x2-20)=0x4=0 of x2-20=0x=0 of x=-2√5 of x=2√5Zo doe je dat! Je moet nog wel de coördinaten geven dan... WvR maandag 21 april 2014 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe zit het met formules zoals f(x)= 0,2x4 en g(x)= 0,01x6? hoe moet je de snijpunten daarvan bereken?ik weet al dat de grafiek door (0,0) een snijpunt heeft, maar ik vroeg me af hoe je de andere twee snijpunten berekent.Snijpunten berekenen vincen Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - maandag 21 april 2014
vincen Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - maandag 21 april 2014
Stel de functies gelijk aan elkaar:0,2x4=0,01x620x4=x6x6-20x4=0x4(x2-20)=0x4=0 of x2-20=0x=0 of x=-2√5 of x=2√5Zo doe je dat! Je moet nog wel de coördinaten geven dan... WvR maandag 21 april 2014
WvR maandag 21 april 2014
©2001-2024 WisFaq