\require{AMSmath} Inhoud Van een grote verfbus is de diameter 18,2 cm en de hoogte 17,7 cm. Bereken de inhoud van de bus in liters. Rond af op één decimaal. quinty Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zaterdag 1 maart 2014 Antwoord De inhoud van de bus(cilinder) is p.r2.hmet r = straal (= halve diameter) en h = hoogteDus p.(9,1)2.17,7 = 4602,41 cm3 = 4,6 dm3 = 4,6 liter LL zaterdag 1 maart 2014 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Van een grote verfbus is de diameter 18,2 cm en de hoogte 17,7 cm. Bereken de inhoud van de bus in liters. Rond af op één decimaal. quinty Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zaterdag 1 maart 2014
quinty Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zaterdag 1 maart 2014
De inhoud van de bus(cilinder) is p.r2.hmet r = straal (= halve diameter) en h = hoogteDus p.(9,1)2.17,7 = 4602,41 cm3 = 4,6 dm3 = 4,6 liter LL zaterdag 1 maart 2014
LL zaterdag 1 maart 2014
©2001-2024 WisFaq