Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Hulpmiddelen

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Plaatjes en verhalen

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat

Wiskundeleraar


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 72126 

Re: Hoeveel seconden?

900 : 10000 = 0,09
0,09 x 40 = 36 sec

37,7 - 36 = 1,7 sec verschil

Goed?

joey
Leerling mbo - zaterdag 25 januari 2014

Antwoord

Helemaal goed

WvR
zaterdag 25 januari 2014

©2001-2023 WisFaq