\require{AMSmath} De helft van een wortel Ik wil graag de helft van een wortel weten. Bijvoorbeeld: de helft van √32.Rekenen met wortels Richar Leerling bovenbouw vmbo - maandag 20 januari 2014 Antwoord Da kan zo:$\frac{1}{2}\sqrt {32} = \frac{{\sqrt {32} }}{2} = \frac{{\sqrt {32} }}{{\sqrt 4 }} = \sqrt 8 = 2\sqrt 2$Maar ook zo:$\frac{1}{2}\sqrt {32} = \frac{1}{2}\cdot4\sqrt 2 = 2\sqrt 2$ WvR maandag 20 januari 2014 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik wil graag de helft van een wortel weten. Bijvoorbeeld: de helft van √32.Rekenen met wortels Richar Leerling bovenbouw vmbo - maandag 20 januari 2014
Richar Leerling bovenbouw vmbo - maandag 20 januari 2014
Da kan zo:$\frac{1}{2}\sqrt {32} = \frac{{\sqrt {32} }}{2} = \frac{{\sqrt {32} }}{{\sqrt 4 }} = \sqrt 8 = 2\sqrt 2$Maar ook zo:$\frac{1}{2}\sqrt {32} = \frac{1}{2}\cdot4\sqrt 2 = 2\sqrt 2$ WvR maandag 20 januari 2014
WvR maandag 20 januari 2014
©2001-2025 WisFaq