\require{AMSmath} Homografische functies Ik kreeg de vraag hoe ik een homografische functie kan bepalen waarmee de rechte x=-4, en de y = 2 als asymptoten heeft en 1 een nulpunt van de functie is. Kevin Overige TSO-BSO - zondag 8 december 2013 Antwoord Je naamgenoot heeft lang geleden ook al eens zo'n vraag gesteld: Functievoorschrift van een homografische functie opstellen Het is wel niet dezelfde vraag maar hij lijkt er genoeg op om eerst maar eens te bestuderen. hk zondag 8 december 2013 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik kreeg de vraag hoe ik een homografische functie kan bepalen waarmee de rechte x=-4, en de y = 2 als asymptoten heeft en 1 een nulpunt van de functie is. Kevin Overige TSO-BSO - zondag 8 december 2013
Kevin Overige TSO-BSO - zondag 8 december 2013
Je naamgenoot heeft lang geleden ook al eens zo'n vraag gesteld: Functievoorschrift van een homografische functie opstellen Het is wel niet dezelfde vraag maar hij lijkt er genoeg op om eerst maar eens te bestuderen. hk zondag 8 december 2013
hk zondag 8 december 2013
©2001-2025 WisFaq