Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 33663 

Re: Hellingfunctie op de TI83

Wat gek, ik zoek nu al een tijdje naar een manier om de afgeleide op mijn TI-84 plus te tekenen, maar nDeriv geeft bij mij iets heel anders. Namelijk: d/d.. (..)l (vierkantje)= ..
Ik heb al geprobeerd via Y-vars$\to$function$\to$Y1 in te vullen, maar dat doet mijn GR niet..

Vera
Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 27 april 2013

Antwoord

Dat zou toch geen probleem moeten zijn...

q70157img1.gifq70157img2.gif

Doet het prima...
Helpt dat?

Notaties voor de afgeleide van $y=f(x)$

$f'(x)$

$y'$

$\frac{{dy}}{{dx}}$

$\frac{{df(x)}}{{dx}}$

$\frac{d}{{dx}}f(x)$

WvR
zaterdag 27 april 2013

 Re: Re: Hellingfunctie op de TI83 

©2001-2025 WisFaq