\require{AMSmath} Haakjes bij vergelijkingen Hoe werk ik dit uit? Ik weet niet goed hoe ik de haakjes wegwerk.Dit is de vergelijking en wat ik doe:6x-(2x-4)+(3-x) = 76x-(-2x)+2x = 76x + 4x = 710x = 7x = 7/10Kan iemand mij alsjeblieft helpen? Ryan B 2de graad ASO - vrijdag 18 januari 2013 Antwoord Ik weet niet wat je allemaal met de haakjes doet, maar zal ik 't eens voor doen?$6x-(2x-4)+(3-x)=7$$6x-2x+4+3-x=7$$3x+7=7$$3x=0$$x=0$Nu jij weer...Wat is er niet duidelijk?PSIk hoop niet dat je beweert dat $2x-4$ gelijk is aan $-2x$ of dat $3-x$ gelijk is aan $2x$. Ga na dat die gedachten echt onzin zijn! WvR vrijdag 18 januari 2013 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe werk ik dit uit? Ik weet niet goed hoe ik de haakjes wegwerk.Dit is de vergelijking en wat ik doe:6x-(2x-4)+(3-x) = 76x-(-2x)+2x = 76x + 4x = 710x = 7x = 7/10Kan iemand mij alsjeblieft helpen? Ryan B 2de graad ASO - vrijdag 18 januari 2013
Ryan B 2de graad ASO - vrijdag 18 januari 2013
Ik weet niet wat je allemaal met de haakjes doet, maar zal ik 't eens voor doen?$6x-(2x-4)+(3-x)=7$$6x-2x+4+3-x=7$$3x+7=7$$3x=0$$x=0$Nu jij weer...Wat is er niet duidelijk?PSIk hoop niet dat je beweert dat $2x-4$ gelijk is aan $-2x$ of dat $3-x$ gelijk is aan $2x$. Ga na dat die gedachten echt onzin zijn! WvR vrijdag 18 januari 2013
WvR vrijdag 18 januari 2013
©2001-2024 WisFaq