\require{AMSmath} Vergelijkingen met breuken Hallo!$\Large\frac{{x - 3}}{5} - \frac{{x + 4}}{2} = x$Hoe los ik deze vergelijking op in stapjes? yasmin 2de graad ASO - dinsdag 6 november 2012 Antwoord Vermenigvuldig links en rechts eens met 10, zou ik zeggen.Je krijgt: 2(x-3) - 5(x+4) = 10x en dan wordt het ineens simpeler. MBL dinsdag 6 november 2012 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo!$\Large\frac{{x - 3}}{5} - \frac{{x + 4}}{2} = x$Hoe los ik deze vergelijking op in stapjes? yasmin 2de graad ASO - dinsdag 6 november 2012
yasmin 2de graad ASO - dinsdag 6 november 2012
Vermenigvuldig links en rechts eens met 10, zou ik zeggen.Je krijgt: 2(x-3) - 5(x+4) = 10x en dan wordt het ineens simpeler. MBL dinsdag 6 november 2012
MBL dinsdag 6 november 2012
©2001-2025 WisFaq