\require{AMSmath} Vierkantswortel Ik ben bezig met een oefening waar er staat √152/50 + 152/60Dit zou toch hetzelfde moeten zijn als 15/√50 + 15/√60.En toch krijg ik niet hetzelfde antwoord.Ik versta dit nu niet. Kan iemand dat toelichten? Koen Student universiteit België - dinsdag 19 juni 2012 Antwoord Dat zou kunnen maar je notatie is niet helemaal duidelijk:Bedoel je $\sqrt {\frac{{15^2 }}{{50}} + \frac{{15^2 }}{{60}}}$ of $\sqrt {\frac{{15^2 }}{{50}}} + \frac{{15^2 }}{{60}}$ of misschien nog iets anders?We horen het graag! WvR dinsdag 19 juni 2012 Re: Vierkantswortel ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik ben bezig met een oefening waar er staat √152/50 + 152/60Dit zou toch hetzelfde moeten zijn als 15/√50 + 15/√60.En toch krijg ik niet hetzelfde antwoord.Ik versta dit nu niet. Kan iemand dat toelichten? Koen Student universiteit België - dinsdag 19 juni 2012
Koen Student universiteit België - dinsdag 19 juni 2012
Dat zou kunnen maar je notatie is niet helemaal duidelijk:Bedoel je $\sqrt {\frac{{15^2 }}{{50}} + \frac{{15^2 }}{{60}}}$ of $\sqrt {\frac{{15^2 }}{{50}}} + \frac{{15^2 }}{{60}}$ of misschien nog iets anders?We horen het graag! WvR dinsdag 19 juni 2012
WvR dinsdag 19 juni 2012
©2001-2024 WisFaq