\require{AMSmath} Expliciet maken van volgende vergelijking Volgende vergelijking moet expliciet gemaakt worden naar y: 3200=5*x^2/3*y^1/3 y=? studen Student Hoger Onderwijs België - maandag 5 december 2011 Antwoord Hallo student, Ik geef je het stappenplan: links en rechts van het =-teken vermenigvuldigen met y(1/3)links en rechts delen door 3200 links en rechts tot-de-derde-macht nemenWanneer je dit goed uitvoert, is y expliciet. Lukt het zo? GHvD maandag 5 december 2011 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Volgende vergelijking moet expliciet gemaakt worden naar y: 3200=5*x^2/3*y^1/3 y=? studen Student Hoger Onderwijs België - maandag 5 december 2011
studen Student Hoger Onderwijs België - maandag 5 december 2011
Hallo student, Ik geef je het stappenplan: links en rechts van het =-teken vermenigvuldigen met y(1/3)links en rechts delen door 3200 links en rechts tot-de-derde-macht nemenWanneer je dit goed uitvoert, is y expliciet. Lukt het zo? GHvD maandag 5 december 2011
GHvD maandag 5 december 2011
©2001-2024 WisFaq