\require{AMSmath} Goniometrische functies alfa, beta en gamma zijn de hoeken van een driehoek. bewijs de volgende identiteiten. cos(2alfa + 2beta + gamma)= cos gamma Matthi 3de graad ASO - zaterdag 22 oktober 2011 Antwoord Merk op dat 2alpha+2beta+gamma=2pi-gamma. kphart zaterdag 22 oktober 2011 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
alfa, beta en gamma zijn de hoeken van een driehoek. bewijs de volgende identiteiten. cos(2alfa + 2beta + gamma)= cos gamma Matthi 3de graad ASO - zaterdag 22 oktober 2011
Matthi 3de graad ASO - zaterdag 22 oktober 2011
Merk op dat 2alpha+2beta+gamma=2pi-gamma. kphart zaterdag 22 oktober 2011
kphart zaterdag 22 oktober 2011
©2001-2024 WisFaq