\require{AMSmath} Familie van functies Hallo,Gegeven is de familie van functies f(x)= (ax2 + 27)/(x-a)Bepaal a zodat f een verticale en een horizontale asymptoot heeft.Bepaal a zodat de grafiek f een rechte is met een opening ter hoogte van x=aBepaal a zodat de grafiek een verticale en een schuine asymptoot heeft.Ik heb de antwoorden wel maar begrijp er niets van... Lore 3de graad ASO - zaterdag 1 oktober 2011 Antwoord Je kunt f proberen anders te schrijven: Helpt dat? WvR zaterdag 1 oktober 2011 Re: Familie van functies ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo,Gegeven is de familie van functies f(x)= (ax2 + 27)/(x-a)Bepaal a zodat f een verticale en een horizontale asymptoot heeft.Bepaal a zodat de grafiek f een rechte is met een opening ter hoogte van x=aBepaal a zodat de grafiek een verticale en een schuine asymptoot heeft.Ik heb de antwoorden wel maar begrijp er niets van... Lore 3de graad ASO - zaterdag 1 oktober 2011
Lore 3de graad ASO - zaterdag 1 oktober 2011
Je kunt f proberen anders te schrijven: Helpt dat? WvR zaterdag 1 oktober 2011
WvR zaterdag 1 oktober 2011
©2001-2024 WisFaq