\require{AMSmath} Patroon ontdekt tussen kwadraten en hun uitkomst Ik heb iets ondekt en weet niet of het iets nieuws is of al een eeuwenoude wetenschap.11x11=121 1+2+1=41+1=22x2=412x12=144 1+4+4=91+2=33x3=9Enz. Is dit al bekend en is er een verklaring voor? Pieter Student hbo - zaterdag 2 juli 2011 Antwoord 13x13=169 1+6+9=161+3=44x4=1614x14=196 1+9+6=161+4=55x5=2515x15=225 2+2+5=91+5=66x6=36Dus wat bedoel je precies? WvR zaterdag 2 juli 2011 Re: Patroon ontdekt tussen kwadraten en hun uitkomst ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik heb iets ondekt en weet niet of het iets nieuws is of al een eeuwenoude wetenschap.11x11=121 1+2+1=41+1=22x2=412x12=144 1+4+4=91+2=33x3=9Enz. Is dit al bekend en is er een verklaring voor? Pieter Student hbo - zaterdag 2 juli 2011
Pieter Student hbo - zaterdag 2 juli 2011
13x13=169 1+6+9=161+3=44x4=1614x14=196 1+9+6=161+4=55x5=2515x15=225 2+2+5=91+5=66x6=36Dus wat bedoel je precies? WvR zaterdag 2 juli 2011
WvR zaterdag 2 juli 2011
©2001-2024 WisFaq