\require{AMSmath} Optellen van hoeken Ik heb een vraag, en ik wil graag weten wat 't' is:cos (b+t)= cos (a) / cos(g)Ik weet de regel: cos (a+b)= cos(a).cos(b)-sin(a).sin(b)Hoe moet ik nu aan die 't' komen wanneer de rest allemaal bekend is? Joerie Student hbo - zaterdag 25 juni 2011 Antwoord dag Joerie Als a en g bekend zijn, dan is cos(a)/cos(g) uit te rekenen, dus 'gewoon' een getal, zeg maar: g. Dus: cos(b+t) = g b+t = arccos(g) t = arccos(g) - b Of was dat niet de bedoeling? groet, Anneke maandag 27 juni 2011 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik heb een vraag, en ik wil graag weten wat 't' is:cos (b+t)= cos (a) / cos(g)Ik weet de regel: cos (a+b)= cos(a).cos(b)-sin(a).sin(b)Hoe moet ik nu aan die 't' komen wanneer de rest allemaal bekend is? Joerie Student hbo - zaterdag 25 juni 2011
Joerie Student hbo - zaterdag 25 juni 2011
dag Joerie Als a en g bekend zijn, dan is cos(a)/cos(g) uit te rekenen, dus 'gewoon' een getal, zeg maar: g. Dus: cos(b+t) = g b+t = arccos(g) t = arccos(g) - b Of was dat niet de bedoeling? groet, Anneke maandag 27 juni 2011
Anneke maandag 27 juni 2011
©2001-2024 WisFaq