\require{AMSmath} Goniometrische identiteit bewijzen cos2([PI/4]-x)-sin2([PI/4]+x)=0 Ik moet deze identiteit bewijzen, maar ik zie hem niet, kunnen jullie helpen ? Dank Swisje 3de graad ASO - maandag 21 februari 2011 Antwoord sin(1/4p + x) = cos(1/2p - (1/4p + x)) = cos(1/4p - x) en dan staat het er al. Gebruik gemaakt is van de formule sin(A) = cos(1/2p - A) MBL maandag 21 februari 2011 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
cos2([PI/4]-x)-sin2([PI/4]+x)=0 Ik moet deze identiteit bewijzen, maar ik zie hem niet, kunnen jullie helpen ? Dank Swisje 3de graad ASO - maandag 21 februari 2011
Swisje 3de graad ASO - maandag 21 februari 2011
sin(1/4p + x) = cos(1/2p - (1/4p + x)) = cos(1/4p - x) en dan staat het er al. Gebruik gemaakt is van de formule sin(A) = cos(1/2p - A) MBL maandag 21 februari 2011
MBL maandag 21 februari 2011
©2001-2024 WisFaq