\require{AMSmath} Omzetting beste ..., ik heb problemen met iets uitdrukken in bijvoorbeeld x. opgaven J=(nE)/(nL+m) nE staat boven nl+m en nu moet ik n uitdrukken in de rest.. dus n=... antwoord wat er uit moet komen is n=(JM)/(E-JL) hier ook JM staat boven E-JL alvast bedankt ik heb al een uur geprobeerd het uit te vogelen, maar tevergeefs ik kom er niet uit.. Mitche Student hbo - zaterdag 18 september 2010 Antwoord Je moet maar 's kijken hoe dat gaat: $ \eqalign{ & J = \frac{{nE}} {{nL + m}} \cr & nE = J \cdot \left( {nL + m} \right) \cr & nE = nJL + mJ \cr & nE - nJL = mJ \cr & n(E - JL) = mj \cr & n = \frac{{mj}} {{E - JL}} \cr} $ Zijn er nog vragen? WvR zaterdag 18 september 2010 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
beste ..., ik heb problemen met iets uitdrukken in bijvoorbeeld x. opgaven J=(nE)/(nL+m) nE staat boven nl+m en nu moet ik n uitdrukken in de rest.. dus n=... antwoord wat er uit moet komen is n=(JM)/(E-JL) hier ook JM staat boven E-JL alvast bedankt ik heb al een uur geprobeerd het uit te vogelen, maar tevergeefs ik kom er niet uit.. Mitche Student hbo - zaterdag 18 september 2010
Mitche Student hbo - zaterdag 18 september 2010
Je moet maar 's kijken hoe dat gaat: $ \eqalign{ & J = \frac{{nE}} {{nL + m}} \cr & nE = J \cdot \left( {nL + m} \right) \cr & nE = nJL + mJ \cr & nE - nJL = mJ \cr & n(E - JL) = mj \cr & n = \frac{{mj}} {{E - JL}} \cr} $ Zijn er nog vragen? WvR zaterdag 18 september 2010
WvR zaterdag 18 september 2010
©2001-2024 WisFaq