\require{AMSmath} Moeilijke integraal Kunt u me helpen om de volgende integraal op te lossen?$\large \int {\frac{1}{{1 + \cos t}}\,dt}$ Janet Docent - zondag 20 juni 2010 Antwoord Maak gebruik van cos(2a)=2cos2(a)-1. Je krijgt dan:$\large \int {\frac{1}{{1 + \cos t}}\,dt = \int {\frac{1}{{2\cos ^2 \left( {\frac{1}{2}t} \right)}}} } \,dt$Als het goed is dan komt deze vorm je dan toch wel bekend voor, ergens... WvR maandag 21 juni 2010 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Kunt u me helpen om de volgende integraal op te lossen?$\large \int {\frac{1}{{1 + \cos t}}\,dt}$ Janet Docent - zondag 20 juni 2010
Janet Docent - zondag 20 juni 2010
Maak gebruik van cos(2a)=2cos2(a)-1. Je krijgt dan:$\large \int {\frac{1}{{1 + \cos t}}\,dt = \int {\frac{1}{{2\cos ^2 \left( {\frac{1}{2}t} \right)}}} } \,dt$Als het goed is dan komt deze vorm je dan toch wel bekend voor, ergens... WvR maandag 21 juni 2010
WvR maandag 21 juni 2010
©2001-2025 WisFaq