\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 62603 Re: Re: Re: Afgeleide berekenen ik snap de verwijzing, waarin u een uitwerking geeft, naar de eerste vraag niet helemaal. hoe komt u van 1/4 T aan 1/2p·T ?En ik neem aan dat de afgeleide van A·cos {(2p/T(t+1/4T)} · (2p/T) dus lijkt op: -A·(oude b = 2p/T)· (nieuwe b = gelijk aan oud) sin ( 2p/T(x+1/4T)) ??? Thomas Leerling mbo - vrijdag 4 juni 2010 Antwoord Er staat achter de sinus: 2p/T(t + 1/4T) en uitwerking daarvan geeft dan 2p/T.t + 1/2p. De T valt namelijk weg.Wat je verder schrijft is in orde. MBL maandag 7 juni 2010 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
ik snap de verwijzing, waarin u een uitwerking geeft, naar de eerste vraag niet helemaal. hoe komt u van 1/4 T aan 1/2p·T ?En ik neem aan dat de afgeleide van A·cos {(2p/T(t+1/4T)} · (2p/T) dus lijkt op: -A·(oude b = 2p/T)· (nieuwe b = gelijk aan oud) sin ( 2p/T(x+1/4T)) ??? Thomas Leerling mbo - vrijdag 4 juni 2010
Thomas Leerling mbo - vrijdag 4 juni 2010
Er staat achter de sinus: 2p/T(t + 1/4T) en uitwerking daarvan geeft dan 2p/T.t + 1/2p. De T valt namelijk weg.Wat je verder schrijft is in orde. MBL maandag 7 juni 2010
MBL maandag 7 juni 2010
©2001-2025 WisFaq