\require{AMSmath} Reekssom Hoe bepaal je de som van de reeks met algemene term (-1)n-1/n! voor n gaande van 1 tot +oneindig? pepijn Docent - zaterdag 13 februari 2010 Antwoord Dag Pepijn,De Taylorontwikkeling van ex=1+x+x2/2!+.....xn/n!+.....Kies nu x=-1, waardoor geldt:De som van je reeks=1-1/e.Groet,Lieke. ldr zaterdag 13 februari 2010 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe bepaal je de som van de reeks met algemene term (-1)n-1/n! voor n gaande van 1 tot +oneindig? pepijn Docent - zaterdag 13 februari 2010
pepijn Docent - zaterdag 13 februari 2010
Dag Pepijn,De Taylorontwikkeling van ex=1+x+x2/2!+.....xn/n!+.....Kies nu x=-1, waardoor geldt:De som van je reeks=1-1/e.Groet,Lieke. ldr zaterdag 13 februari 2010
ldr zaterdag 13 februari 2010
©2001-2025 WisFaq